I dag handler det om fisk

Vi er glade for at kunne præsentere jer for et online mini-børneårsmøde, når vi nu ikke kan mødes Himmerlandsgården i år og lave superseje og sjove børneaktiviteter med alle jer dejlige børn. Vi havde valgt temaet Fauna & Fællesskab, så det kører vi i en mini-version. Her er en kort video med et børnemøde, og så er der nogle aktiviteter I kan lave sammen i familien. Så lad os hygge os hver for sig. God fornøjelse!

Her er kan du printe skabelon ud, så du kan lave din egen Jonas i havdyret: Skabelon til Jonas

Du kan læse historien i Jonas' bog i Bibelen. Den er ret spændende!

For de første kristne blev fisken et hemmeligt symbol for, at de var kristne. Dengang blev mange kristne forfulgt af de romerske soldater, der ville slå dem ihjel. Så skrev eller tegnede de et fiske-symbol, så de kunne finde hinanden eller vide, hvor de kunne mødes.

Her kan du lave sådan en fisk ud af piberensere og perler: https://legekasse.dk/index.php?id=10&dfsmaterialer%5Buid%5D=291

Prøv at google ICHTHUS og læs mere om, hvorfor det lige var fisken, der blev koden for Jesus.

Her kan du læse om, hvordan man kan fange krabber. Det eneste du skal bruge er noget snor og en tøjklemme, og så en spand til at have krabben i når du har fanget den.

https://groennespirer.dk/naturaktiviteter/fang-krabber

God fornøjelse.

Her har du en idé til, hvordan du kan lave sjove vandmænd der kan hænge ned fra loftet. Beskrivelsen er på engelsk, men kig på billederne, så finder du nok ud af det: https://www.freekidscrafts.com/multi-color-jellyfish/

Her er et link til en side, hvor du kan finde masser af fisk at printe ud og farvelægge.

http://www.supercoloring.com/da/tegninger-til-farvelaegning/fisk