SABUS TEEN

Jonas Jalving

TEEN OG PROJEKTKOORDINATOR

Tlf. 6128 6075

Email: jj@sabus.dk

Mikkel Jalving

TEEN OG PROJEKTKOORDINATOR

Tlf. 5366 6075

Email: mj@sabus.dk

Et befriende fællesskab

SABUS TEEN er et fællesskab for teenagere i alderen 13-17 år. Vores udgangspunkt er troen på Jesus, der kalder os til et liv i frihed og fællesskab med hinanden og med ham, vores far, ven og befrier. Det er dette fællesskab der er omdrejningspunktet for SABUS TEEN. Vi stræber efter at være en udvidet familie, hvor kærligheden er drivkraften i vores liv.

Vores mål er at være et sted hvor der er PLADS – et frirum hvor vi alle kan komme som vi er. Her er der plads til, at du kan være dig selv. Der er plads til at få nye venner og der er plads til at du kan tage andre venner med. Der er plads til at møde Jesus, der er plads til de store spørgsmål – og til de små. Der er plads til at være skør, og der er plads til at være forsigtig. Der er plads til leg og hygge og der er plads til alvor. Der er plads til at grine og plads til at græde. Der er plads til at forsøge og der er også plads til at fejle.

Den slags plads er noget vi skaber sammen. Det er et ansvar vi tager for hinanden, fordi vi ikke kan lade vær. Fordi vi herved oplever en tryghed og samhørighed, der skaber glæde og frihed og hjælper den enkelte til at blive den bedste udgave af sig selv. Hvis det lyder som noget du også har lyst til at være en del af, er du mere end velkommen. Klik dig ind på din region og mød gruppen af engagerede og kærlige ledere og læs mere om, hvordan du bliver en del af en udvidet TEEN-familie.

Kaldet af Gud

“Som Guds udvalgte, elskede og hellige børn skal I iklæde jer det liv, han gav jer. Vær barmhjertige, venlige, ydmyge, imødekommende og tålmodige. Bær over med hinanden og tilgiv hinanden, så snart der er noget at tilgive. Som Herren tilgav jer, skal I også tilgive hinanden. Frem for alt skal jeres liv være præget af kærlighed, som er det bedste middel til at knytte os sammen.

Lad den fred, som kommer fra Kristus, kontrollere jeres tanker. I blev jo kaldet til at leve i fred som lemmer på samme legeme. Vær altid taknemmelige. Lad Kristi ord få lov at fylde meget i jeres liv, så I kan undervise og vejlede hinanden med hans visdom. Syng lovsange, salmer og åndelige sange med taknemmelighed i hjertet til Gud. Lad alt, hvad I siger og gør, være motiveret af lydighed mod Kristus og taknemmelighed til Gud, Faderen, for alt, hvad I har fået gennem Kristus.”

Kol 3, 12-17

Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

TEEN-Camp 2023

Kom på TeenCamp 2023 og få oplevelser og venner for livet! Det bliver en uge, du aldrig vil glemme, fyldt med aktiviteter, som kun fantasien sætter grænser for, og et…

Lovsangsweekend

Lovsangsweekenden bliver i Vranum Bakkehus ved Viborg. Arrangementet er for unge. TILMELDING HER