TEEN VEST

Emma

Emma Jalving

KONTAKTPERSON TEEN VEST

Tlf: 3142 6072

E-mail: emmajalving@hotmail.com

 

“Mit navn er Emma Jalving, jeg er 25 år og nyuddannet cand.mag. i fransk og interkulturelle studier. Jeg er i øjeblikket jobsøgende og bosat i Daugård. Arbejdet med unge er for mig en stadigt voksende passion, og jeg er Gud meget taknemmelig for, at jeg får lov til at være en del af hans projekt.

Jeg håber på og beder for, at mange unge mennesker har lyst til at være en del af vores fællesskab, så hvis du vil vide mere om os og om vores aktiviteter, så vil jeg glæde mig til at høre fra dig!”

Bliv en del af TEEN VEST

Velkommen indenfor til et fællesskab, hvor et hold ledere står klar med åbne arme til at tage imod dig! Det er et fællesskab, hvor du kan komme, som du er, og hvor der er plads til at snakke om alt mellem himmel og jord.

Vi tilbyder sjove og hyggelige aktiviteter, for at vi alle sammen kan lære hinanden bedre at kende på tværs af aldre, baggrunde, interesser og talenter, og vi håber, at du får lyst til at tage dine venner med.

Tøv ikke med at skrive eller ringe til Emma, som er din kontaktperson for TEEN SYD. Find hendes kontaktoplysninger til venstre på siden.