SABUS Bonus

med forskellige værter

SABUS Bonus

Her finder du podcasts som kunne være noget fra en boganmeldelse til panelsamtaler eller debat eller hvad vi nu finder på som ikke rigtig passer ind til de andre podcast serier vi har gang i.

God fornøjelse!

Hør alle episoder af SABUS Bonus

Boganmeldelse: The Table I Long For

Torben, Dorte og Maysie

BOGANMELDELSE – The Table I Long For – en bog af Shawn Brace

Mission er mere en livsstil og en livsindstilling end det er en ekstraopgave. Det mener Shawn Brace, og han fortæller i denne bog om sine egne og sin families erfaringer med at invitere mennesker ind i deres liv, men Jesu kærlighed for øje. Kan vi begynde at anskue ”kirke” på en mindre traditionel måde, og hvad sker der når menighedsmedlemmerne ikke gider komme i kirken længere?
Maysie, Torben og Dorte har læst bogen og snakker løst og fas om hvordan den allerede har inspireret dem og giver dem nyt håb for fremtidens kirke i Danmark.
Shawn Brace er adventistpræst i Maine, USA og har i perioden 2018 til 2022 lavet en podcastserie der hedder Mission Lab sammen med sin kone Camille Brace om missionsfællesskaber og det at leve liv sammen. Sammen med verden og sammen med Gud.

Medvirkende: Torben Rasmussen (afd.-leder for Spejder), Dorte Thyregod Svendsen (leder af SABUS og afd.-leder for Ungdom) og Maysie Keye (afd.-leder for Teens).

LBGT-kursus 2:2

Panelet

LBGT-kursus 2:1

René Bidstrup med David-Kingsley Kendel

Hør LGBT-kurset fra årsmødet i maj. En bedre samtale begynder med at vi lytter. Vi får mulighed for at lytte til en samtale mellem René Bidstrup og David-Kingsley Kendel. David vil dele og fortælle sin historie om det at være homoseksuel og adventist. Thomas Müller vil indlede med at fortælle hvad det er vi ønsker at opnå ved en bedre samtale om og med hinanden i forhold til mødet med LGBT+ personer i vores menigheder og i vores familier.
(Beskrivelse fra årsmøde 2023)

Foregningsudvikling, frivilligt engagement og det åbne demokrati

David Henriksen

Det her er SABUS’ podcastserie om foreningsudvikling, frivilligt engagement, åbenhed og demokrati i et kirkeligt perspektiv. Første afsnit i serien er en samtale med forhenværende spejderchef i Det Danske Spejderkorps David Hansen. Vi kommer omkring den positive udvikling, som SABUS har været i gennem de senere år, og jeg spørger hvordan vi omfavner den bedst muligt?

David Hansen spejler det op imod en lige så spændende udvikling, som er foregået i Det Danske Spejderkorps de seneste 10-15 år. David kommer med mindst 3 gode råd til hvordan vi fortsat omfavner vores positive fremskridt og bruger dem som springbræt, for de ambitioner vi har om at have et voksende fællesskab.

Når min kirke åbner – ”forbudte tanker” om genåbningen

Anne-May og Dorte

Anne-May og Dorte taler om hvordan det mon kommer til at gå når vores kirker og lokalforeninger lukker op igen. Om den ”forbudte” følelse af, at det jo også har været meget rart at være hjemme, og ikke skulle have alle mand i pænt tøj og ud af døren lørdag morgen. Om babyer der aldrig har været i børnebibelklub og om de forandrede unge mennesker møder hinanden efter måske et helt år i et udviklingslimbo, og om at finde alle de gode sider i det ”nye normal”.