FINDERUPLEJREN

Danmarks bedste lejrplads

Finderuplejren er en skønt beliggende lejrplads sydøst for Viborg. Grunden er på knap 7 td. land. Området er vekslende med både granskov, lyng og hede, stor boldbane og lejrplads.

På lejrpladsen har vi 4 hytter – Joe, William, Jack og Awerall – som vi bruger til overnatning. Vores hovedhytte, Finderuphytten, består af køkken med service til 26, sofagruppe og spisepladser. På pladsen finder du også Ratata, som er vores toilet og badebygning.

Naturlejrplads

Vi plejer at kalde vores lejrsted for en naturlejrplads. Med det mener vi, at den luksus, du får adgang til, består af meget let adgang til naturen. Eksempelvis er det kun en tynd let isoleret væg, der adskiller dig fra den friske luft i sovehytterne. Desuden garanterer vi dig at du kan opholde dig forholdsvis uforstyrret fra både mobildækning og internetadgang. I tillæg har vi friskt rindende vand og strøm, så dit varme bad næsten føles som at stå under åben himmel…

Som prikken over i’et kan du opholde dig i vores bålhytte, i ly for vejr og vind. Her kan du nyde en lun aften med pandekager eller grillmad over bålet. Duften af bål i tøjet, efter en god weekend på Finderuplejren, er i øvrigt helt gratis.