VITAMIN N

med Torben Rasmussen

Eventyret venter!

Podcasten med det poetiske navn ”Vitamin N” handler om at få naturen ind i hverdagslivet. Mange mennesker elsker naturoplevelser og friluftsliv, men nogle gange mangler man tid, energi eller også bare lidt inspiration for at få mere natur med sig i hverdagen, enten det så er alene eller sammen med familie og venner.

Det hele begyndte med en aftentur til et shelter på nordkysten af Vejle Fjord, hvor Torben og hans søn Lauge var taget ud i naturen for at spise aftensmad i det fri. Turen gennem skoven gav anledning til at snakke sammen om alt det dejlige ved at være i naturen, og ideen blev født til en podcast-serie. Samme aften i shelteret blev der trykket på optag-knappen på telefonen, og første episode var allerede i kassen.

Det er drømmen, at denne podcast-serie kan inspirere lytterne til at blive tanket op både fysisk og mentalt ved at bruge mere tid i naturen. I hver episode er Torben på tur med en gæst, der bringer et friskt pust af passion for alt det naturen har at byde på.

Eventyret venter!

torben

Hør alle episoder af VITAMIN N nedenfor

På opdagelse ved Sjælsø med Heidi Birch

Torben med Heidi

I det nye afsnit af podcasten ‘Vitamin N’ tager Torben på opdagelse i et ukendt naturområde i Nordsjælland, hvor der er chance for at se på fugle. Lyt med og få inspiration til mere naturliv. Eventyret venter!

En samtale ved bålet med Jakob Axelsen

Torben med Jakob

Hvad er det, der er så magisk ved et bål? Og hvorfor er det ofte her, samtaler får en anden dimension? Det kan du høre mere om i det nyeste afsnit i podcast-serien Vitamin N, der denne gang tager dig med til en samtale omkring bålet med Jakob Axelsen.

På tur med Jakob

Torben med Jakob

I denne 2. episode af Vitamin N tager Torben ud på en lille tur i naturen med Jakob.

På tur med Lauge

Torben med Lauge